In het kader van de Internationale Darmkankermaand 2017 organiseert onze vzw Stop Darmkanker in samenwerking met het V.A.N. (Vlaams Apothekers Netwerk) en Fagron de actie #blauweapotheek

Deze sensibiliseringscampagne via de apothekers heeft als doel meer aandacht te geven aan het blauwe lintje, het symbool voor de strijd tegen darmkanker.

Blauwe lintjes worden via de apotheken verkocht aan 1 euro per stuk. De opbrengst gaat naar onze vzw Stop Darmkanker. Hierdoor kunnen we nog meer actie en campagne voeren. Met slechts één doel voor ogen: meer levens redden, meer leed vermijden en meer kosten besparen.

In het kader van deze campagne gaf Dr. Colemont in de verschillende provincies ook een lezing geven voor de apothekers (zie overzicht lezingen). Niet minder dan 650 apothekers woonden een lezing bij!

Onze actie werd een groot succes! Méér dan 300 apotheken hebben onze lintjes verspreid.

Blauwe apotheek – de 319 deelnemende apotheken (update 21 03 2017)  (alfabetisch per gemeente)

 

Actie blauwe apotheek

Stop Darmkanker Community

Op Esperity® kun je steun vinden bij lotgenoten en mantelzorgers, je ervaringen delen en je gezondheidsstatus opvolgen. Daarnaast kun je een overzicht vinden van klinische studies in je omgeving. Klik hier om te registreren en kom in contact met lotgenoten.

Music For Life 2017

Registreer jouw warme actie en steun je favoriete goed doel.

music for life

© 2017 VZW Stop Darmkanker - Ondernemingsnummer: 0847.289.456 - ING BE67 3631 0165 1087 - Website geschonken door Edge.be uit Antwerpen.

User Login