Nu wordt het spannend…

Het aftellen is nu echt begonnen. De maand Maart komt met het uur dichterbij. Gelukkig krijgen we dit jaar nog een extra (schrikkel)dag cadeau. Te veel hooi op onze vork genomen? Dat zullen we binnen enkele weken weten. Maar in de strijd tegen darmkanker kan je nooit genoeg kruit verschieten.

Volgende week vrijdag staat ons 4de Dress in Blue(s)-benefietconcert op het programma. Zeg maar, een tof feestje voor het goede doel. Iedereen is welkom in het Felixpakhuis in Antwerpen. Daar wordt traditioneel onze campagne bekend gemaakt. We hadden nooit gedacht dat KAA Gent ons programma in de war zou sturen (hier hoort een flinke knipoog bij…). De officiële opening van onze #doordebrilvan-tentoonstelling (*) in de Ghelamco-Arena was gepland op zaterdagavond voor de wedstrijd tegen Lokeren, maar niemand had rekening gehouden met de echte sterkte van de Buffalo’s. Die spelen nu op vrijdagavond (extra dag rust voor de trip naar Wolfsburg) zodat we onze plannen moesten bijsturen. Onze vzw in twee stukken snijden is geen eenvoudige opdracht. Maar voor elk probleem is er een oplossing.

De schitterende Ghelamco-Arena zal in een bijzonder blauw kleedje worden gestoken, meer mag ik nog niet verklappen. De stadionactie waarbij onze 2 Reuzendarmen ook de verplaatsing naar Gent maken zal (hopelijk) zijn effect niet missen. Dat we op hetzelfde moment eigenlijk in Antwerpen moeten zijn is nu eerder een uitdaging dan een probleem…

Onze vzw Stop Darmkanker probeert altijd op de één of andere manier af te wijken van klassieke campagnes. En daarvoor hebben we dit jaar uit onverwachte hoek hulp gekregen, en nog wel uit Hasselt. Ook daar laat ik de sluier nog even liggen, slechts een heel klein tipje wil ik even oplichten. Hou vooral donderdag 25 februari in de gaten. Een echte “kick-off”, een dag eerder dan gepland. Ben jij ook benieuwd of de media dit zullen oppikken? In het Felixpakhuis zullen we er vrijdag samen met plezier op terugblikken. En dan moet de echte maand Maart nog beginnen.

tot blogs, of tot ziens op één van mijn lezingen 🙂

Luc Colemont 

(*) een gezamenlijke actie met Logo Gezond+ en het CvKO

recite-1kzkmb

Gelijkaardige posts

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Meld je aan voor tips over omgaan met darmkanker, nieuws en acties van Stop Darmkanker per e-mail.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.