Steun jij ook onze monstercoalitie?

Het is zover… 6 Maart 2015! Vanochtend werd onze campagne officieel gelanceerd met een persbericht…

Geen idee of het al dan niet opgepikt zal worden. Of toch… Gisteren in de late namiddag ging het nieuws van de monstercoalitie al rond via de sociale media. De 7 partijvoorzitters hadden een nieuw “akkoord” bereikt. Het duurde niet lang of de “monstercoalitie” werd ontmaskerd door een pientere journalist.

Voor we het goed en al beseften stond de telefoon roodgloeiend en werd er bijna gesmeekt om “de foto”, om de “primeur”. We hebben ons been toch vriendelijk stijf gehouden. Dat was trouwens de afspraak met de partijvoorzitters. Deze boodschap wordt op hetzelfde moment aan iedereen verspreid. En vanaf dan is het “out of control”… maar ‘t is voor het goede doel. We moeten en zullen darmkanker een halt toeroepen. En we trachten dit met alle middelen te doen.

Bij deze ook dank aan alle 7 partijvoorzitters om met volle overtuiging hun medewerking te hebben verleend. De fotoshoot plannen was geen éénvoudige opdracht, maar het is op de valreep dan toch gelukt! Darmkanker is geen politiek probleem, het is een groot maatschappelijk probleem, waar (jammer genoeg) één op 20 Vlamingen ooit mee geconfronteerd wordt. Dank ook aan “10” en “Edge” onze vaste partners in de strijd tegen darmkanker, zonder hen was deze campagne nooit tot stand gekomen…

We dragen deze campagne op aan iedereen die met de ziekte te maken heeft: de patiënten, hun familieleden en hun vrienden. Wij geloven echt dat meer informatie en meer voorlichting tot minder darmkanker zal lijden. In het bijzonder denken we aan de 1800 Vlamingen die sedert onze campagne vorig jaar het leven lieten… hun families geven we met z’n allen een “big hug”.
Verschillende van hen heb ik persoonlijk gekend. R.I.P.

Ik hoop dat jij ook deze “monstercoalitie” wil steunen! Breng je stem (met foto) ook uit op www.stopdarmkanker.be/monstercoalitie
Ook dit is “poepsimpel”
Van harte dank,

Luc Colemont

Steun de #monstercoalitie en red levens

Gelijkaardige posts

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Meld je aan voor tips over omgaan met darmkanker, nieuws en acties van Stop Darmkanker per e-mail.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.