• 27 - 03 - 2017 08:00pm - 10:00pm
 • Diepenbeek

Wat?

De welzijnsraad van Diepenbeek heeft Dr. Luc Colemont uitgenodigd om zijn lezing “Geef darmkanker geen kans” te geven voor het brede publiek. Ook de Reuzendarm zal in die periode naar Diepenbeek komen.

Waar?

Reacties (1)

 • gerda heeren

  28/03/2017 - 19:13

  Geacht Dokter Colemont

  Ik ben Gerda Heeren, 72 jaar. Ik heb maandag 27 maart een zeer leerrijke lezing bijgewoond in Diepenbeek over “geef darmkanker geen kans”
  Vorig jaar heb ik een coloscopie gehad De voorbereiding en het onderzoek zijn prima verlopen. De uitslag was zeer goed.
  Mijn buurvrouw heeft ook vorig jaar een coloscopie gehad. Bij haar werd darmkanker vastgesteld. Ze werd behandeld met chemo en bestraling. Het gezwel is weg, ze wordt nu goed opgevolgd. Haar probleem was echter dat ze bij het drinken van de voorbereidingsvloeistof heel maar echt heel erg ziek werd en heel veel heeft moeten overgeven.De dokter in het jessa ziekenhuis had hier geen verklaring voor. Weet u het komt dat zij zo ziek was en zoveel heeft moeten overgeven? Ze moet nu teruggaan voor een coloscopie en is bang.
  Met heel vriendelijk e groeten
  Gerda Heeren

  Beantwoorden
 • Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje *

Stop Darmkanker Community

Op Esperity® kun je steun vinden bij lotgenoten en mantelzorgers, je ervaringen delen en je gezondheidsstatus opvolgen. Daarnaast kun je een overzicht vinden van klinische studies in je omgeving.

Klik hier om te registreren en kom in contact met lotgenoten.

AG Insurance

AG Insurance - bedrijven stoppen darmkanker

Patiëntenvereniging ‘Talk Blue’

© 2018 VZW Stop Darmkanker - Ondernemingsnummer: 0847.289.456 - ING BE67 3631 0165 1087 - Website geschonken door Edge.be uit Antwerpen.

User Login