• 07 - 09 - 2017 08:00pm - 10:00pm
  • Laboratorium voor Medische Ontledingen bvba

Wat?

Ieder jaar organiseert het Laboratorium voor Medische Ontledingen (LMO) in samenwerking met Medisch Labo Medina (Dendermonde) en Huisartsenkring De Westrand een accreditatiecyclus van 8 voordrachten. Dit jaar staan deze voordrachten in het teken van de darm. In dat kader werd Dr. Luc Colemont uitgenodigd om zijn lezing “Geef darmkanker geen kans” te geven.
De voordrachten vinden telkens plaats op een donderdag avond in de grote vergaderzaal van het LMO in Groot-Bijgaarden. Het publiek bestaat hoofdzakelijk uit huisartsen.

 

Waar?

Reacties (1)

  • Arlette Van Der Meersch

    29/06/2017 - 19:23

    Gisteren in Asse heb ik je voordracht bijgewoond en ben super blij dat ik de moeite genomen heb om te komen.Je bent doorgedrongen.Ik sukkkel al heel lang met mijn stoelgang en ben nu overtuigd dat het hoog tijd wordt om een onderzoek te laten uitvoeren.

    Beantwoorden
  • Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje *

Stop Darmkanker Community

Op Esperity® kun je steun vinden bij lotgenoten en mantelzorgers, je ervaringen delen en je gezondheidsstatus opvolgen. Daarnaast kun je een overzicht vinden van klinische studies in je omgeving.

Klik hier om te registreren en kom in contact met lotgenoten.

AG Insurance

AG Insurance - bedrijven stoppen darmkanker

Patiëntenvereniging ‘Talk Blue’

© 2018 VZW Stop Darmkanker - Ondernemingsnummer: 0847.289.456 - ING BE67 3631 0165 1087 - Website geschonken door Edge.be uit Antwerpen.

User Login