De “Warmste Week” is dit jaar in een ander kleedje gestoken. Het vrijwilligerswerk wordt extra in de kijker gezet. Dit verdient waardering.

Onze vzw Stop Darmkanker moet nu op een andere manier op zoek naar inkomsten. We hebben onze eigen “Darmste Dagen” op touw gezet. Jullie dragen ons een warm hart toe. Jullie kunnen ons via verschillende kanalen blijven steunen. Dankzij die steun kunnen we actie blijven voeren.

Of het nu kerstballen zijn, een mooie drinkbus of een mooi eindejaarspakket, voor ons maakt het niet uit. Wist je dat je nu ook een eigen collectebus kan maken voor de “De Darmste Dagen”? Lekker ouderwets, maar nu digitaal ‘poepsimpel’! (cfr. infra) 

Wij zijn blij als jullie voor ons in actie komen. Want we hebben hetzelfde doel voor ogen: stop darmkanker!

Klik en : DOE – DONEERKOOP

 

DOE : via ons actieplatform kan je zelf in actie treden. Het moet niet altijd een marathon, een lange fietstocht, of een Dodentocht zijn. Je kan je ook laten sponsoren om je ‘corona-kilo’s’ kwijt te geraken. Nu is het misschien hèt moment om te stoppen met roken en ons goed doel te steunen.

DONEER : we hebben de ouderwetse collectebus onder het stof gehaald. Je kan nu je eigen collectebus of spaarpotje maken. Het is echt ‘poepsimpel’ om hem te delen met je vrienden, familie en collega’s. De QR-code maakt het nog gemakkelijker. Wie toch (digitale) drempelvrees heeft kan doneren in onze “Stop Darmkanker” collectebus, of zeg maar spaarpotje. Vele kleintjes maken één groot! Het is bovendien 100% coronaproof! Klik gewoon even op onderstaande QR-code!

KOOP : voor onze “Darmste Dagen” hebben we in onze webshop enkele duurzame en kwalitatieve producten geplaatst. Met de eindejaarsfeesten in zicht, een unieke gelegenheid om een mooi cadeautje te kopen en het goede doel te steunen. Ook bedrijven kunnen pakketten samenstellen om hun werknemers te bedanken voor de geleverde inspanningen tijdens dit bijzonder jaar!  Dat je daarbij een goed doel steunt is mooi meegenomen.

Samengevat: De Darmste Dagen = DOE+DONEER+KOOP !

In naam van iedereen die betrokken is bij “Stop Darmkanker” willen we jullie alvast van ganser harte danken voor de steun. Steun die we nodig hebben. We hebben een gezamenlijk doel: een wereld zonder darmkanker!

Moest je nog vragen hebben of extra info willen: slechts één adres! info@stopdarmkanker.be

 

Op 20 oktober in de winkel

Kom in actie

Start een actie of doneer! start een actie of doneer

Stop Darmkanker Community

Op Esperity® kun je steun vinden bij lotgenoten en mantelzorgers, je ervaringen delen en je gezondheidsstatus opvolgen. Daarnaast kun je een overzicht vinden van klinische studies in je omgeving. Klik hier om te registreren en kom in contact met lotgenoten.

© 2018 VZW Stop Darmkanker - Ondernemingsnummer: 0847.289.456 - ING BE67 3631 0165 1087 - Website geschonken door Edge.be uit Antwerpen.

User Login