Via onze gloednieuwe webshop -geopend op 1 april- kunnen we in samenwerking met “Maximum Image” nu ook ‘Stop Darmkanker’ mondmaskers aanbieden.

Het zijn herbruikbare 100% katoenen mondmaskers, 2-lagig, die gewassen kunnen worden bij 90°. In de linkerbovenhoek is er een klein blauw lintje geborduurd. Met de aankoop van de mondmaskers -leverbaar per 5 stuks– steun je ook onze vzw Stop Darmkanker. Per masker gaat er 1€ naar onze vzw. Omdat we ook solidair willen zijn met de zorgsector in deze bijzondere tijden hebben we de opbrengst van de eerste 1000 maskers, 1000€ geschonken aan de afdeling Intensieve Zorgen van het Sint-Trudo ziekenhuis in Sint-Truiden.

Onze Dr. Colemont gaf er zijn laatste lezing op 10 maart en werd er toen ingeleid door collega maagdarmspecialist Jochen Nijs, die nadien ook COVD-19 arts werd. Burgemeester Veerle Heeren, gaf toen ook een kort toespraak. Haar partner werd ook getroffen door het corona-virus. Met dit bedrag kan het ziekenhuis extra beschermmateriaal aanschaffen voor haar personeel.

BESTELLEN KAN HIER !   Alvast dank voor de steun!

Op 20 oktober in de winkel

Kom in actie

Start een actie of doneer! start een actie of doneer

Stop Darmkanker Community

Op Esperity® kun je steun vinden bij lotgenoten en mantelzorgers, je ervaringen delen en je gezondheidsstatus opvolgen. Daarnaast kun je een overzicht vinden van klinische studies in je omgeving. Klik hier om te registreren en kom in contact met lotgenoten.

© 2018 VZW Stop Darmkanker - Ondernemingsnummer: 0847.289.456 - ING BE67 3631 0165 1087 - Website geschonken door Edge.be uit Antwerpen.

User Login