Een Shitty Friend is de beste vriend die je kan hebben. Een Shitty Friend herinnert zijn vrienden eraan om de stoelgangtest te doen. Wij denken dat jij een goede Shitty Friend zou zijn.

Word Shitty Friend

Al 1433 Shitty Friends geregistreerd.

Stop Darmkanker
Play
Play

Waarom zou je een Shitty Friend worden?

Elke dag sterven 5 Vlamingen aan darmkanker. Da’s veel. Te veel. Zeker omdat dit niet nodig is. Als darmkanker op tijd ontdekt wordt, heb je meer dan 90% kans op genezing. Darmkanker vroegtijdig opsporen kan eenvoudig via een stoelgangtest.

Poepsimpel inderdaad. Helaas vergeten nog te veel mensen de stoelgangtest te doen of stellen ze het te lang uit. Maar dat is buiten jou, hun Shitty Friend, gerekend. Help je vriend(en) aan deze test te herinneren. Want we weten allebei dat ze het voor jouw puppyogen wel doen.

Word Shitty Friend

We sturen je elk jaar opnieuw een mail. Zo kan jij je vriend(en) eraan herinneren dat ze de test moeten doen. Ja, moeten. We weten allebei dat ze het wel doen als jij het zegt. Als je ons hun geboortedata geeft, dan sturen we jou nét voor hun verjaardag een herinnering. En kan je hen op hun verjaardag, een prettige stoelgangtest wensen. Dat gaan ze vast leuk vinden.

Mijn e-mailadres is

en ik word shitty friend van
,
die jarig is in de maand

en geboren in het jaar
Ken je hun verjaardag niet? Geen zorgen. Een Shitty Friend wordt niet afgerekend op zijn kennis van verjaardagen. Dit is het plan: we sturen je elk jaar een herinneringsmail in januari. En we herinneren hen dan samen aan die stoelgangtest. Wie maalt er om verjaardagen, als je levens kan redden? Niet de Shitty Friend, zoveel is zeker. .
Ik wil in een Shitty Company werken
en werk bij
Vul je bedrijfsnaam in als je graag in een Shitty Company wil werken. Dat is een bedrijf waar minstens 20% van de werknemers Shitty Friend zijn. En daarmee dus een uiterst gezond bedrijf om in te werken.