Het startschot van de “Warmste Week” van Studio Brussel is gegeven. Wij zijn er klaar voor, jullie ook ?! Vorig jaar werden méér dan 30 acties georganiseerd. Goed voor 50.000€ !!! Hierdoor konden we ons actieplatform aankopen en werd het mogelijk gemaakt om ons boek “Helden met darmkanker” uit te brengen.

Ook dit jaar rekenen we op jullie steun!

Hoe kan je dat doen?!

1. Organiseer een wafelbak, een kaas- en wijnavond, een quiz, een wandeltocht, een carwash, een mini-concert…

2. Doe mee aan de “warmathon”! Opgelet: dit jaar kies jij zelf voor welk goed doel je loopt.  Alle info en data vind je hier

3. Vraag tijdens de “Warmste Week” je favoriete plaat aan. Zo kan je Stop Darmkanker ook steunen. 

Laat jullie creativiteit de vrije loop. Ongetwijfeld zullen er heel wat “warme” acties zijn. Help op die manier om darmkanker een halt toe te roepen. Als jullie voor de centjes zorgen, zorgen wij voor de nodige acties en campagnes! We hebben slechts één doel voor ogen : STOP DARMKANKER!

Registreer hier je actie! Alvast dank!!!

 

REEDS GEREGISTREERDE ACTIES:

1. KOEKJESVERKOOP door AZ Jan Portaels in VILVOORDE

Geneeskunde 1 zal vanaf maandag 24/09/2018 tot en met 24/12/2018 koekjes verkopen. Alle cookies worden met liefde gemaakt door één van de verpleegkundige van de dienst ( Yannick) die part-time bakker is. Wij steunen hiermee ‘STOP DARMKANKER’ vzw.
Wij bieden 1 zakje cookies of zandkoeken (6stuks) aan 5€ het zakje aan. Bestellingen kunnen gedaan worden door de dienst in te lichten op het volgende nummer: 02/2575720 of een e-mail te verzenden naar maxime.bernardi@azjanportaels.be

2. APERITIEFRONDVAART for Life door GENT-WATEROERIST

Een aperitiefrondvaart van 40 minuten met aan boord 1 glas cava of bier aan €10 per persoon. De opbrengst gaat integraal naar STOP DARMKANKER.
Afvaarten zijn voorzien zondag 23 december elk uur van 11u tot 16u.

3. OPBRENGST VAN DE DRANK IN DORPSRESTAURANT ZEPPERE TEGOAR (650 €)

Wekelijks brengen we een 100 tal personen samen om een maaltijd te nuttigen vooral voor de gezelligheid. Tijdens de warmste week zal de drankopbrengst van de periode van dinsdag 6 november tot dinsdag 27 november naar de vzw STOP DARMKANKER gaan. Een mooi initiatief dat tot stand kwam na de lezing van Dr. Colemont in Zepperen op 9 oktober ll.

4. DRIVE 4 LIFE door vzw SPORTS BEAT CANCER in Wommelgem

Op donderdag 13 december organiseert Golf Beats Cancer voor het derde jaar op rij de Drive 4 Life.
Deze ludieke golf activiteit gaat van start vanaf 18.00 uur op en naast de driving range van Ternesse Golf & Country Club.
Wij voorzien in een avond met golfplezier in een kader van foodtrucks, gin- en jenever-bar overgoten met een saus van muziek.
De opbrengst van deze avond is integraal voorzien voor Stop Darmkanker VZW!

5. MERINGUES voor de Warmste Week

Graag zou ik met mijn stiefzus meringues verkopen. zij zou ze maken en ik zal ze verkopen aan de familie en vrienden.

 
Apotheek Berghmans in Denderleeuw verkoopt “warmste-week” beschermende lipsticks tegen koude en wind via apotheken/ winkels/ gezondheidswerkers en andere events (scouts, rommelmarkt, scholen)
 
 
Wij verkopen van maandag 22 oktober tot zondag 23 december 12 melo -cakes (negerzoenen). Verpakt in een leuke doos. Wij vragen 8€ voor doos
 
 
Mijn schoonfamilie en echtgenoot hebben een aparte hobby: we proberen elke zomer onze eigen groenten te kweken op een stukje akker.

Deze zomer hebben we ongeveer 50 kg flespompoenen geoogst!
Veel te veel voor eigen gebruik natuurlijk.

Dit jaar willen we voor de warmste week de pompoenen voor een gunstige prijs verkopen aan klanten in Overmere op 3 verschillende plaatsen:
Bloemen Myosotis, Papershop Mieke en Parfumerie Manuelle.

Iedere opgebrachte euro geven we aan Stop Darmkanker!

9. TONEEL for LIFE

Op 22, 23, 24 en 25 november speelt theatergroep De Coulisse uit Bredene het toneelstuk “Klop…geest” in het MEC Staf Versluyscentrum in Bredene. Meer info vind je terug op onze website www.coulissebredene.be

10. Verkoop SNOR-granola

De leerlingen van het 5de jaar sociaal technische wetenschappen van het Sint Norbertusinstituut Duffel bereiden zelf granola tijdens de lessen voeding en verkopen deze ten voordele van ‘stop darmkanker’

11. DE WARMSTE WINTERPULLS voor ‘STOP DARMKANKER” (26.000 €)

Vanaf 26 november kan je bij e5 een knusse trui kopen voor de koude wintermaanden.
Zowel in de dames- als herencollectie bieden we twee modellen aan.
Een trui én een doel waar je warm van wordt: de helft van de opbrengst wordt geschonken aan Stop Darmkanker.

Maar je e5-winkel gaat nog een stuk verder. Onze verkoopsteams laten hun creativiteit weer de vrije loop met ludieke acties voor de klanten.
Benieuwd wat ze dit jaar organiseren? Ga eens een kijkje nemen!

Ook op het hoofdkantoor dragen we ons steentje bij.
Dessertjes bakken, kerstfeestjes organiseren, veilingen, … You name it.
We kijken er al naar uit!

12. VRT NWS Connect

Argenta heeft per afdeling allerlei acties op poten gezet ten voordele van het goede doel. Deze actie ging uit van de afdeling CCO, waarbij ze een talentenveiling, een koekjesverkoop, … organiseren.

We verkopen wafels aan vrienden en familie en zetten inzamelpotjes in verschillende winkels in Antwerpen. Tot slot, op 19 december, zullen we op de campus Sint-Andries (KU Leuven) in Antwerpen tijdens de middag soep en croques verkopen. De opbrengst gaat naar Stop Darmkanker vzw.
 

Wij zijn Amber en Athina, 2 enthousiaste studenten in het 3de jaar aan Luca School of Arts.

Wij zullen volkoren koekjes met banaan verkopen ten voordele van het goede doel “Stop Darmkanker”. Omdat ik onlangs van dichtbij heb meegemaakt wat deze ziekte kan aanrichten, willen wij graag ons steentje bijdragen.

Wens je onze actie te steunen? Aarzel niet en neem gerust contact op met ons! U kunt ons contacteren via onze Facebookpagina “Stop darmkanker, geniet nu.”

22. KOEKJES, WENSKAARTEN en SLEUTELHANGERS for life

Tijdens onze projectweek maken de leerlingen van 2BVL van het Stedelijk Lyceum Waterbaan koekjes, wenskaarten en sleutelhangers. Alle opbrengsten van deze verkoop gaat naar ‘Stop Darmkanker’.

 De jeugd van Golfclub Rinkven poetst golfclubs ten voordele van vzw Stop Darmkanker
 

 

© 2018 VZW Stop Darmkanker - Ondernemingsnummer: 0847.289.456 - ING BE67 3631 0165 1087 - Website geschonken door Edge.be uit Antwerpen.

User Login