Het startschot van de “Warmste Week” van Studio Brussel is gegeven. Wij zijn er klaar voor, jullie ook ?! Vorig jaar werden méér dan 30 acties georganiseerd. Goed voor 50.000€ !!! Hierdoor konden we ons actieplatform aankopen en werd het mogelijk gemaakt om ons boek “Helden met darmkanker” uit te brengen.

Ook dit jaar rekenen we op jullie steun!

Hoe kan je dat doen?!

1. Organiseer een wafelbak, een kaas- en wijnavond, een quiz, een wandeltocht, een carwash, een mini-concert…

2. Doe mee aan de “warmathon”! Opgelet: dit jaar kies jij zelf voor welk goed doel je loopt.  Alle info en data vind je hier

3. Vraag tijdens de “Warmste Week” je favoriete plaat aan. Zo kan je Stop Darmkanker ook steunen. 

Laat jullie creativiteit de vrije loop. Ongetwijfeld zullen er heel wat “warme” acties zijn. Help op die manier om darmkanker een halt toe te roepen. Als jullie voor de centjes zorgen, zorgen wij voor de nodige acties en campagnes! We hebben slechts één doel voor ogen : STOP DARMKANKER!

Registreer hier je actie! Alvast dank!!!

 

REEDS GEREGISTREERDE ACTIES:

1. KOEKJESVERKOOP door AZ Jan Portaels in VILVOORDE

Geneeskunde 1 zal vanaf maandag 24/09/2018 tot en met 24/12/2018 koekjes verkopen. Alle cookies worden met liefde gemaakt door één van de verpleegkundige van de dienst ( Yannick) die part-time bakker is. Wij steunen hiermee ‘STOP DARMKANKER’ vzw.
Wij bieden 1 zakje cookies of zandkoeken (6stuks) aan 5€ het zakje aan. Bestellingen kunnen gedaan worden door de dienst in te lichten op het volgende nummer: 02/2575720 of een e-mail te verzenden naar maxime.bernardi@azjanportaels.be

2. APERITIEFRONDVAART for Life door GENT-WATEROERIST

Een aperitiefrondvaart van 40 minuten met aan boord 1 glas cava of bier aan €10 per persoon. De opbrengst gaat integraal naar STOP DARMKANKER.
Afvaarten zijn voorzien zondag 23 december elk uur van 11u tot 16u.

3. OPBRENGST VAN DE DRANK IN DORPSRESTAURANT ZEPPERE TEGOAR

Wekelijks brengen we een 100 tal personen samen om een maaltijd te nuttigen vooral voor de gezelligheid. Tijdens de warmste week zal de drankopbrengst van de periode van dinsdag 6 november tot dinsdag 27 november naar de vzw STOP DARMKANKER gaan. Een mooi initiatief dat tot stand kwam na de lezing van Dr. Colemont in Zepperen op 9 oktober ll.

 

Op 20 oktober in de winkel

Stop Darmkanker Community

Op Esperity® kun je steun vinden bij lotgenoten en mantelzorgers, je ervaringen delen en je gezondheidsstatus opvolgen. Daarnaast kun je een overzicht vinden van klinische studies in je omgeving. Klik hier om te registreren en kom in contact met lotgenoten.

© 2018 VZW Stop Darmkanker - Ondernemingsnummer: 0847.289.456 - ING BE67 3631 0165 1087 - Website geschonken door Edge.be uit Antwerpen.

User Login