• 22 - 02 - 2019 12:00am - 12:00am
  • Gempemolen

Wat?

Dit is de schitterende actie van kok-ondernemer Hans Meus van de Gempemolen de bekende èn heerlijke brasserie in de authentieke, maar recent opgefriste watermolen in Tielt-Winge.

Eigenaar Hans Meus heeft zijn reden om onze vzw te steunen : “Iedereen heeft uiteraard zijn verhaal en/of motivatie om zich in te zetten voor ‘het goede doel’. Zelf ben ik recent ook geconfronteerd met de ziekte. Mijn broer Wim (41) voert op dit moment een dappere en niet altijd makkelijke strijd tegen darmkanker. Vandaar mijn zeer bewuste keuze om deze keer dit project te steunen”.

Met zijn “Gempeteam” team heeft hij een hele reeks activiteiten en events op touw gezet die allemaal geld in het laatje moeten brengen voor onze vzw. Zijn eerste actie, de “Komt Goed” pin heeft nu al alle verwachtingen overtroffen is een echte hype geworden!

Hier vind je een overzicht van alle activiteiten!

Hier past maar één woord voor: indrukwekkend !!! 

Waar?

  • Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje *

Dirk – Het leven is een strijd waard

Koop het stripalbum

AG Insurance

AG Insurance - bedrijven stoppen darmkanker

Stop Darmkanker Community

Op Esperity® kun je steun vinden bij lotgenoten en mantelzorgers, je ervaringen delen en je gezondheidsstatus opvolgen. Daarnaast kun je een overzicht vinden van klinische studies in je omgeving.

Klik hier om te registreren en kom in contact met lotgenoten.

© 2018 VZW Stop Darmkanker - Ondernemingsnummer: 0847.289.456 - ING BE67 3631 0165 1087 - Website geschonken door Edge.be uit Antwerpen.

User Login