Hoe overtuig ik anderen?

Andere personen overtuigen om deel te nemen aan het  bevolkingsonderzoek vereist en empathische en informatieve aanpak.

01

Hoe vroeger hoe beter

Het benadrukken van het belang van vroegtijdige detectie, cruciaal voor een succesvolle behandeling, is een ideaal vertrekpunt. Darmkanker geeft in een vroeg stadium vaak geen klachten, waardoor vroegtijdige opsporing essentieel is om levensbedreigende afwijkingen op te sporen.

02

Proper en pijnloos

Het is belangrijk de eenvoud van de stoelgangtest te onderstrepen. De test is niet alleen ‘poepsimpel’ maar ook proper en pijnloos om uit te voeren. Men moet slechts een kleine hoeveelheid ontlasting onderzoeken. De test van het bevolkingsonderzoek kan thuis in alle discretie en comfort worden uitgevoerd.

03

Leed vermijden

Getuigenissen of zgn. ‘succesverhalen’ van mensen die dankzij de test vroegtijdig darmkanker hebben gevonden en overwonnen, werken motiverend. Het redt niet alleen levens, het kan veel leed vermijden en het bespaart ook kosten voor de overheid. Eén van onze ‘survivors’ zei ooit: “Als iemand in de familie kanker heeft, heeft héél de familie kanker!”. Dat leed is met geen enkele studie te berekenen, maar het moet en kan absoluut minder!

We zijn er voor jou

Het ‘Stop Darmkanker’-team heeft slechts één doel voor ogen: een wereld zonder darmkanker. Op onze website vind je betrouwbare en wetenschappelijk onderbouwde informatie. Wij geloven in het principe “méér informatie = minder darmkanker”!

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Meld je aan voor tips over omgaan met darmkanker, nieuws en acties van Stop Darmkanker per e-mail.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.