82 OPENHARTIGE GETUIGENISSEN

0
Getuigenissen

"De test heeft mijn leven gered"

Patrick, 58 jaar

Ik heb net voor een tweede keer deelgenomen aan het darmkankeronderzoek. De eerste keer was alles in orde, maar de recente resultaten vertelden een ander verhaal. Na een coloscopie op ontdekten ze 6 poliepen en een 3 cm bij 3 cm tumor. Gelukkig zijn we er op tijd bij!
De operatie staat gepland voor volgende week.

Ik wil iedereen aanmoedigen om deel te nemen aan het onderzoek wanneer de brief in de bus valt. Het kan levens redden!

child, girl, human-355176.jpg

"Papa heeft kanker"

Lisa, X jaar

Het was een bittere realiteit toen mijn vader belde met de boodschap dat hij zou sterven aan darmkanker, dat dus al ver gevorderd was. Mijn vader, die maandenlang zijn symptomen had genegeerd, verloor uiteindelijk de strijd.

In de laatste maanden vochten we wanhopig, maar de diagnose kwam te laat. Mijn vader overleed in 2014, na een pijnlijke strijd van elf maanden. Elke dag verliezen families geliefden aan darmkanker, een ziekte die behandelbaar is als je hem vroeger ontdekt. Als papa de test had gedaan, dan was hij misschien nog bij ons.

MEER OPENHARTIGE GETUIGENISSEN

80. Olivier W. 50 jaar

“Sigmoidectomie” Onder narcose is er geen REM-activiteit en kan je niet dromen. Dat las ik een paar weken geleden. Het is alsof narcose als een

Lees meer »

78. Wim D. 55 jaar

Darmkanker in tijden van corona Begin 2020 kreeg ik een uitnodiging van het bevolkingsonderzoek in de bus om een staaltje te willen leveren. Daar ik

Lees meer »

Wil je weten hoe je darmkanker vroegtijdig kan opsporen?

Doe dan de test en bekijk de symptomen.