• 20 - 12 - 2015 11:00am - 12:45pm
  • Jan Breydelstadion

Wat?

“Football for life” is een superinitiatief dat georganiseerd wordt door Ivan De Vadder en Minister Philippe Muyters, samen met Club Brugge en RSC Anderlecht. Op 30 november werd de pers in het Constant Vanden Stock uitgenodigd om de actie in het kader van Music for Life voor te stellen. De opbrengst van deze actie gaat integraal naar onze vzw!

Een team van politici, aangevoerd door Minister van Sport Philippe Muyters en een team van journalisten en analisten, aangevoerd door VRT-journalist Ivan De Vadder zorgen op 20 december 2015 om 11u in Het Jan Breydel-stadion voor een vurig spektakel tijdens de Warmste Week van Studio Brussel. Ze krijgen hiervoor assistentie van topploegen Club Brugge en RSCA Anderlecht. Voor het goede doele slaan deze rivalen de handen in elkaar en krijgen ze steun van heel wat ploegen uit de Jupiler League!

Inmiddels werden de ploegopstellingen bekendgemaakt. Het wordt een wedstrijd op het scherp van de snee. Mét toppspelers en toptrainers. De schitterende Panini hoef je niet te verzamelen, je kan wel meedoen aan de schitterende truitjesveiling van onze eersteklassers!

Nu alvast dank aan

football-for-life

Waar?

  • Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje *

Vanaf 6 maart in de winkel

vanaf 6 maart in de winkel

AG Insurance

AG Insurance - bedrijven stoppen darmkanker

Stop Darmkanker Community

Op Esperity® kun je steun vinden bij lotgenoten en mantelzorgers, je ervaringen delen en je gezondheidsstatus opvolgen. Daarnaast kun je een overzicht vinden van klinische studies in je omgeving.

Klik hier om te registreren en kom in contact met lotgenoten.

© 2018 VZW Stop Darmkanker - Ondernemingsnummer: 0847.289.456 - ING BE67 3631 0165 1087 - Website geschonken door Edge.be uit Antwerpen.

User Login