• 04 - 04 - 2019 11:00am - 06:00pm
  • Zoo Antwerpen

Wat?

Vanaf 4 april 2019 heeft in de Zoo van Antwerpen een unieke openluchttentoonstelling plaats: “Juwelen met een grote boodschap”. In samenwerking met onze vzw ontwierp Danielle Goffa niet minder dan 20 sets prachtige juwelen. Geen gewone juwelen, maar juwelen geïnspireerd op de uitwerpselen – ja, je leest het goed- van 19 dieren en één mens. De kans op darmkanker te krijgen bedraagt 1 op 20. Je hebt dus 19 kansen om géén darmkanker te krijgen. 

De kleuren en het lijnenspel van de uitwerpselen van 19 totaal verschillende diersoorten (panda, giraf, zebra, wombat, olifant, struisvogel, etc…) lagen aan de basis van het ontwerp van ieder stuk. Een erg originele manier om van iets minder aantrekkelijk iets héél moois te maken. Danielle Goffa is daar met grote onderscheiding in geslaagd. Hier vertelt zij voor elk dier hoe het juweel tot stand gekomen is. Mooie verhalen!

Met de steun van onze trouwe partner AG Insurance werd een prachtig ‘uitstalraam’ ontworpen, dat in het hartje van de Antwerpse Zoo opgesteld staat. Het wandmeubel past volledig in het decor van de schitterende natuur in het centrum van Antwerpen. Absoluut een extra bezoek waard.

En natuurlijk, niet vergeten…doe de test!

Waar?

  • Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje *

Dirk – Het leven is een strijd waard

Koop het stripalbum

AG Insurance

AG Insurance - bedrijven stoppen darmkanker

Stop Darmkanker Community

Op Esperity® kun je steun vinden bij lotgenoten en mantelzorgers, je ervaringen delen en je gezondheidsstatus opvolgen. Daarnaast kun je een overzicht vinden van klinische studies in je omgeving.

Klik hier om te registreren en kom in contact met lotgenoten.

© 2018 VZW Stop Darmkanker - Ondernemingsnummer: 0847.289.456 - ING BE67 3631 0165 1087 - Website geschonken door Edge.be uit Antwerpen.

User Login