• 21 - 10 - 2017 09:00am - 06:00pm
 • Universiteit Gent - Campus Tweekerken

Wat?

Na de positieve reacties op het symposium “Borstkanker: Van onderzoek tot hoop” in 2016, vindt dit jaar de tweede editie van dit symposium plaats met een veelbelovende titel : “Worden alle kankers behandelbaar?”.

Beautiful After Breast CancerBioVox, het Cancer Research Insitute Ghent (CRIG) en Stop Darmkanker slaan de handen in elkaar en organiseren een leerrijke dag die naast algemene informatie over kanker tevens een overzicht biedt van de belangrijkste ontdekkingen en laatste trends.

Breder dan borstkanker
In deze tweede editie gaan we naast borstkanker ook dieper in op darmkanker, bloedkanker en kinderkankers.

Alle partijen samenbrengen
Iedereen is welkom! De sprekers laten het jargon achterwege en leggen alles begrijpelijk uit. Dus als patiënt, familielid, student of sympathisant kan je alle lezingen makkelijk volgen. Ons publiek bestaat ook uit wetenschappers, zorgverleners en artsen (accreditatie is mogelijk). Kanker gaat iedereen aan en bestrijden we best samen!

‘s Namiddags is er een aparte sessie over darmkanker. Vergeet dit niet te vermelden bij je inschrijving!

Klik op onderstaande foto en bekijk het volledige programma!

Waar?

Reacties (1)

 • Haest Elise

  11/10/2017 - 14:49

  Beste,
  Ine Maes en ikzelf zijn studenten aan de hogeschool Oidsee te Gent. Voor een vak genaamd P&P moeten we een interessant symposium bijwonen. Het symposium valt dan ook geheel binnen onze interesses.

  Omdat we 1 dag te laat zijn voor de earlybird-tickets, is het voor ons al moeilijk om als student 40 euro neer te tellen. Zou het mogelijk zijn om ons de tickets aan earlybirdprijs te verkopen?

  Eeuwige dankbaarheid.
  Mvg,
  Studenten farmaceutisch laboratoriumtechnologie

  Reply
 • Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje *

Bestel ‘Helden met darmkanker’

AG Insurance

AG Insurance - bedrijven stoppen darmkanker

Stop Darmkanker Community

Op Esperity® kun je steun vinden bij lotgenoten en mantelzorgers, je ervaringen delen en je gezondheidsstatus opvolgen. Daarnaast kun je een overzicht vinden van klinische studies in je omgeving.

Klik hier om te registreren en kom in contact met lotgenoten.

© 2018 VZW Stop Darmkanker - Ondernemingsnummer: 0847.289.456 - ING BE67 3631 0165 1087 - Website geschonken door Edge.be uit Antwerpen.

User Login