Nalatenschap

Laat u een toekomst zonder darmkanker na? Elke dag krijgen 23 Belgen te horen dat ze darmkanker hebben. Elke dag zijn er in België 10 begrafenissen als gevolg van darmkanker.  Met een gift in uw testament helpt u mee om darmkanker te stoppen.

Als je wilt bepalen wat er met je nalatenschap gebeurt, kun je de notaris een testament laten opstellen. Je bepaalt dan wat je aan wie wil nalaten. Het is ook mogelijk om een goed doel in je testament op te nemen.

Stop Darmkanker kreeg al meerdere malen de vraag of ons logo mag gebruikt worden op een rouwbrief. Uiteraard mag dit na contact: ishia@stopdarmkanker.be 
Download ons logo hier.

De nodige gegevens vind je hier terug:

VZW Stop Darmkanker
Eiermarkt 13/17
2000 Antwerpen
Ondernemingsnummer: 0847.289.456
ING BE67 3631 0165 1087

Heb je vragen, wens je meer info over vzw Stop Darmkanker of had je graag een vertrouwelijk persoonlijk gesprek? Neem vrijblijvend contact op met Dr. Luc Colemont via +32 475 23 32 58

We zijn er voor jou

Het ‘Stop Darmkanker’-team heeft slechts één doel voor ogen: een wereld zonder darmkanker. Op onze website vind je betrouwbare en wetenschappelijk onderbouwde informatie. Wij geloven in het principe “méér informatie = minder darmkanker”!

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Meld je aan voor tips over omgaan met darmkanker, nieuws en acties van Stop Darmkanker per e-mail.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.