Dankzij jouw steun aan Stop Darmkanker kunnen wij nieuwe campagnes opzetten om darmkanker te voorkomen. Want kennis delen kan levens redden! Bij wie vroegtijdig darmkanker laat opsporen, is er 95% kans op genezing! Help ons mee het woord te verspreiden.

Hoe kan ik Stop Darmkanker steunen?

1. Doe een online gift

Zowel via onze website, als via overschrijving, kan je eenvoudig een donatie aan Stop Darmkanker overmaken. Zelfs de kleine beetjes zijn al een grote hulp! Bekijk onze donatiepagina voor meer informatie.

Doe een gift

2. Doneer op een actie

Verschillende mensen organiseren verschillende acties om geld in te zamelen voor Stop Darmkanker: een marathon lopen, een boksgala op poten zetten,… noem maar op! Wil je liever een specifieke actie ondersteunen? Kies dan jouw favoriete actie en maak een donatie aan hen over.

Bekijk de acties

3. Start zelf een actie

Wil je zelf je handen uit de mouwen steken en geld inzamelen voor Stop Darmkanker? Ook dat kan uiteraard! Op twee manieren: via onze Facebookpagina of op acties.stopdarmkanker.be. Een wafelbak, een geldinzameling voor je verjaardag, een dansoptreden… Het is allemaal mogelijk! Stel het bedrag in dat je hoopt te verzamelen en spread the word !

Start actie op Facebook

Stop Darmkanker Community

Op Esperity® kun je steun vinden bij lotgenoten en mantelzorgers, je ervaringen delen en je gezondheidsstatus opvolgen. Daarnaast kun je een overzicht vinden van klinische studies in je omgeving. Klik hier om te registreren en kom in contact met lotgenoten.

© 2017 VZW Stop Darmkanker - Ondernemingsnummer: 0847.289.456 - ING BE67 3631 0165 1087 - Website geschonken door Edge.be uit Antwerpen.

User Login