België en het wereldrecord…

N-va_wil_belgische_1694163b

Je kon er de afgelopen dagen niet naast kijken…. Alle dagbladen, TV- en radio-programma’s hadden het over het wereldrecord “regering vormen”. Of het een (verdiende ?) plaats in het “Guinness World Record”s boek krijgt valt nog af te wachten. Dat zullen we in de volgende editie wel merken… of misschien zijn we het dan al weer lang vergeten.

Er doken ook overal verschillende lijstjes op van wat er in die 249 dagen allemaal wel niet gebeurd is. Ik ga die lijstjes niet meer opnieuw bovenhalen, maar wil er wel zelf nog iets aan toevoegen. Tijdens die 249 dagen stierven er in België bijna 2500 mensen aan darmkanker.  Een cijfer om bij stil te staan ? Zeker, maar nog meer om actie te (blijven) ondernemen…

Exact één jaar geleden, dag op dag, ontstond het idee van “Stop Darmkanker”…. we hebben een hele weg afgelegd. Nu zijn de jonge studenten, de Lonely Alien’s, bijna klaar voor een nieuwe maand Maart, de Internationale maand van Darmkanker. Er wordt achter de schermen hard gewerkt. Op 1 maart krijgt de website een totaal nieuwe look…. (wordt vervolgd)

Gelijkaardige posts

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Meld je aan voor tips over omgaan met darmkanker, nieuws en acties van Stop Darmkanker per e-mail.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.