De Darmste Dagen

Het is zo ver!

Vandaag lanceren we onze nieuwe campagne “De Darmste Dagen”. Het hoeft geen betoog dat dit met een flinke knipoog naar de Warmste Week is. Met deze campagne komen we tegemoet aan de vraag van onze achterban: acties organiseren en geld inzamelen voor onze vzw Stop Darmkanker.  Het echte vrijwilligerswerk kan nog steeds via de “De Warmste Week”.

Ook wij werden getroffen door dat virus-met-een-C. Er is al genoeg over geschreven, we gaan het niet meer expliciet vermelden. We moeten vooruitkijken en onze pijlen blijven richten op onze tegenstander die darmkanker heet. Die hield zich de afgelopen maanden allesbehalve koest. We blijven ijveren en strijden voor een wereld zonder darmkanker.

Het lijkt een gevecht van David tegen Goliath. Wie zijn geschiedenis kent weet hoe die strijd afliep. Dankzij jullie steun kunnen we samen een sterker team vormen. Nog meer acties voeren, nog meer informatie en voorlichting geven.

Het drieluik van “De Darmste Dagen” is glashelder. We vatten het samen in drie woorden: DOE – DONEER – KOOP!

DOE : via ons actieplatform kan je zelf in actie treden. Het moet niet altijd een marathon, een lange fietstocht, of een Dodentocht zijn. We twijfelen niet aan jullie creativiteit voor het goede doel.

DONEER : we hebben de ouderwetse collectebus onder het stof gehaald. Vanaf nu kan je zelf digitaal aan de slag. Je kan je eigen collectebus of spaarpot maken. Het is echt ‘poepsimpel’ om hem te delen met je vrienden, familie en collega’s. De QR-code maakt het nog gemakkelijker. Wie toch (digitale) drempelvrees heeft kan doneren in onze “Stop Darmkanker” spaarpot (zie QR-code infra). Van heel kleine tot heel grote bedragen, alles kan!

KOOP : online kopen we in 2020 ‘alles voor iedereen’. Ook dat kan nu in onze ‘Stop Darmkanker’ webshop. We hebben dan wel niet alles, maar iedereen kan er wel iets leuk vinden. Dat je een goed doel steunt is mooi meegenomen.

Samengevat: DE DARMSTE DAGEN = DOE+DONEER+KOOP !

In naam van iedereen die betrokken is bij “Stop Darmkanker” wil ik jullie van ganser harte danken voor de steun. Steun die we nodig hebben. We hebben een gezamenlijk doel: een wereld zonder darmkanker!

Tot blogs, #samensterkerdanooit

In het bijzonder willen we BAYER danken voor de steun van deze campagne!

Luc

 

Gelijkaardige posts

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Meld je aan voor tips over omgaan met darmkanker, nieuws en acties van Stop Darmkanker per e-mail.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.