Een tussenstand…

De cyberwar-actie van de Lonely Alien’s is in de tweede en beslissende helft aanbeland. De stand bij de rust lijkt zeker een goede uitgangspositie. Het lijkt dat ze op schema zitten.

Gisteren werd de tweede ster binnengehaald nadat de kaap van de 1800 fans op Facebook bereikt werd. Ondertussen hebben ze zelfs de 2100 overschreden. Het bewijst andermaal de kracht van de media want dinsdag 6 april was een gedenkwaardige dag voor onze jongsten. Gelukkig dat het tijdens het paasverlof viel.

En “geen twee zonder drie” moeten ze gedacht hebben, want ze lieten weten dat er reeds meer dan 5 BV’s “ingetaped” werden voor hun video-clip. Aan hun enthousiasme te horen hebben ze een ruime winstmarge en ik heb de indruk dat ze iets speciaal van plan zijn. Dat wordt geen clipke, maar een serieuze video-spot. Als dat maar allemaal goed afloopt.

Hun blogger zit in het goede ritme en heeft het paasweekend zonder al te grote obstakels overleefd. We kunnen stilaan beginnen af te tellen, maar de Lonely Alien’s zouden hun naam geen eer aan doen als ze ook op dit vlak geen extra troef achter de hand houden. Wordt mij gevraagd om onbepaalde tijd door te gaan, nu we de kaap van 5000 lezers overschreden hebben.. ? Er moet op een bepaald punt toch wel een einde aan hun actie worden gezet.

Gisteren kregen ze een onverwacht een erg mooi sponsor-aanbod… maar daar werd niet op ingegaan. Ze willen hun truitje en hun site wit houden… Geen reclame, dat is op andere sites al voldoende aanwezig.  Ze willen dat het een “zero-budget no-sponsor” actie blijft. En over truitjes gesproken…ik heb hen daarstraks bezig gehoord …. Wat zijn die nog allemaal van plan…

Sedert vanavond hebben ze ook hun eerste pasjes in het buitenland gezet. Ze werden opgemerkt door onze Noorderburen en kregen een mooi compliment. Altijd leuk als de eerste tekenen van vermoeidheid zichtbaar worden…

Boogie Boy is binnenkort terug in het land en heeft hard gewerkt aan het campagnelied. Benieuwd welk koor hij samengesteld heeft. De slotzang zal ongetwijfeld swingend zijn.

Het derde weekend van april, als de actie officieel wordt afgesloten zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Vooraleer ze terug in de ruimte verdwijnen zullen de Lonely Alien’s toch nog even hun visitekaartje willen afgeven. Je weet maar nooit …

Blijft natuurlijk dat verhaal van die “internationale VIP’s”. Hoe gaan ze dat klaar spelen…En wat is de definitie van een “internationale VIP” ? Hun meter (Zoë Van Gastel) en hun peter (Davy Brocatus) zullen wellicht heel streng zijn voor de studenten. Vijf fonkelende sterren voor een cyberwar-campagne zullen niet zomaar worden toegekend. Die moeten ze echt verdienen !

Ik hoop ze niet teleur te stellen….want ik mag niet stoppen om de laatste ster binnen te halen. Die wordt op de laatste dag, na mijn 44ste “blog” uitgedeeld.

4441420030_bd55ac546c

Gelijkaardige posts

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Meld je aan voor tips over omgaan met darmkanker, nieuws en acties van Stop Darmkanker per e-mail.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.