Het “Colon” Film Festival – slotdag

Vanavond weten we die de Gouden Palm krijgt in Cannes. Wij gaan niet zolang wachten, want bij ons worden er geen prijzen uitgereikt. We hebben enkele filmpjes tot de laatste dag gehouden, omdat we dachten dat zij wel tot een denkbeeldige finale hadden kunnen geraken. En je ziet dat onze vrienden uit Israël er weer tussen zitten. Vinden wij een sterk clipje….

We hopen dat jullie het een beetje leuk vonden, er zijn nog meer filmpjes te zien in onze “Mediatheek”, je hoeft maar YouTube aan te klikken (niet bang zijn…), het blijft onze belangrijkste taak…bewustmaking … maar zoals reeds eerder gezegd de marathon is pas begonnen..

Morgen laten we het woord aan onze derde wijze. Na Frieda Brepoels en Luc Dirix, krijgt Nathalie Claes, huisarts in Buggenhout, het “vrije woord”…

En gaan we nog eens wat vrienden aanzetten om onze enquete in te vullen ? Zouden we die 400 kunnen halen ? Het is wel erg mooi weer, maar draadloos Internet en WiFi geraken toch ook tot op de laptop in de tuin of het terras… Let’s try…  Together strong against colon cancer !

In enkele minuten tijd kunnen ze hier de enquete invullen…

En dit is natuurlijk het meest ontroerende, een “truc” die vaak werkt, de kleinsten onder ons inschakelen….

Gelijkaardige posts

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Meld je aan voor tips over omgaan met darmkanker, nieuws en acties van Stop Darmkanker per e-mail.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.