Morgen is het zover…

Dan gaat onze gloednieuwe Stop Darmkanker-podcast “De Grote Boodschap” in de ether.

Er is de afgelopen maanden hard aan gewerkt. Het coronavirus heeft getracht om roet in het eten te strooien, maar dat is niet gelukt. Voor elk probleem hebben we de juiste oplossing gevonden. En ja, we zijn blij met het eindresultaat. Gastheer en interviewer Joost Houtman had in de studio’s van New Impact in Wilrijk topmateriaal ter beschikking om elke aflevering tot in het kleinste detail te finetunen.

Het zijn uiteindelijk 6 mooie, boeiende en vooral interessante afleveringen geworden. In totaal bijna 6 uren luisterplezier! We wisten op voorhand goed genoeg dat darmkanker niet bepaald het meest gemakkelijke onderwerp is om een podcast over te maken. Maar met “De Grote Boodschap” is dat volgens ons toch gelukt.

Het 10-jarig bestaan van onze vzw Stop Darmkanker was het ideale moment om jullie eens een uitgebreidere blik te geven voor en achter onze schermen. Mensen die de afgelopen jaren op verschillende manier betrokken waren bij onze organisatie maakten graag tijd vrij om naar de studio in Wilrijk te komen. Van een minister tot een ondernemer, van een ervaringsdeskundige tot een reclameman, van een verzekeringsdame tot het duo dat nu aan het roer staat van de vzw. Allemaal met slechts één doel voor ogen: stop darmkanker!

Leuke anekdotes, straffe feiten en cijfers, boeiende en openhartige interviews. Allemaal mooi verpakt in een echte “storytelling” podcast.

We hebben ervoor gezorgd dat je onze podcast overal en altijd gratis kan beluisteren. Op ieder moment van de dag, op eender welk platform dat je gebruikt. “De Grote Boodschap” van Stop darmkanker is steeds in je buurt! Aarzel ook niet om “De Grote Boodschap” te delen met je familie, vrienden en collega’s. Want kennis delen kan levens redden!

We wensen jullie veel luisterplezier met de #DeGroteBoodschap en kijken uit naar jullie reacties.

En omdat je deze blog tot het einde gelezen hebt… kan je hier nu -in avant-première- al naar de eerste drie afleveringen luisteren! Als dat geen ‘grote boodschap’ is!

Tot podcasts!

Luc Colemont

 

  • Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje *

Kom in actie

Start een actie of doneer! start een actie of doneer
AG Insurance - bedrijven stoppen darmkanker

Esperity®

Op Esperity® kun je steun vinden bij lotgenoten en mantelzorgers, je ervaringen delen en je gezondheidsstatus opvolgen. Daarnaast kun je een overzicht vinden van klinische studies in je omgeving. Klik hier om te registreren en kom in contact met lotgenoten.

© 2018 VZW Stop Darmkanker - Ondernemingsnummer: 0847.289.456 - ING BE67 3631 0165 1087 - Website geschonken door Edge.be uit Antwerpen.

User Login