Ondraaglijk leed…

Matthias

Deze week moesten we jammer genoeg het droevige nieuws vernemen dat Mattias, de zoon van Guillaume Van der Stighelen, om het leven kwam tijdens een tragisch ongeval.

Plots kwam de familie in een echte nachtmerrie terecht die jammer genoeg nog voort duurt… en die verschrikkelijk pijn doet.

Dit is wellicht het ergste wat hem en zijn familie ooit kon overkomen. Op zo’n manier zijn 21-jarige zoon verliezen. Dit immense verdriet is met geen pen te beschrijven…. Het onwaarschijnlijke dat toch waarheid wordt. On-voor-stel-baar….

Guillaume is een buitengewone, fantastische kerel. Terecht is hij één van onze “12 Wijzen”. Ik heb me dikwijls afgevraagd waarom ik hem niet eerder heb leren kennen…. Het “klikte”…

Ik hoop uit de grond van mijn hart dat hij toch de nodige moed en steun vindt om dit beetje bij beetje te verwerken. Hij maakt samen met zijn familie de moeilijkste dagen van zijn leven door.

Wij kunnen jammer genoeg niet veel doen…. In gedachten zijn we heel dicht bij de familie en proberen af en toe toch een echte schouderklop en knuffel te geven…

We kunnen hier geen minuut stilte vragen… ik plaats dan maar enkele blanco lijnen…………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………

Guillaume, Kris en Joline, je kan ons op rekenen de volgende dagen, maanden en jaren.

Van harte,

Luc (mede in naam van Theo, Robin en Michael)

Gelijkaardige posts

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Meld je aan voor tips over omgaan met darmkanker, nieuws en acties van Stop Darmkanker per e-mail.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.