In juni, de maand voor mijn 40ste verjaardag, werd bij mij darmkanker vastgesteld. Had een relatie achter de rug die mij héél wat stress had gegeven en de maanden voordien dacht mijn huisdokter dat ik vermagerde van stress. Had geen problemen met stoelgang, geen last van de darmen. Tot het vermageren bleef duren en de eetlust weg was deed mijn huisdokter een bloedonderzoek en werd ik doorverwezen naar een dokter voor inwendige ziekten.

Er werd een maag en darmonderzoek gedaan en daar werd de kwaadaardige tumor vastgesteld. De eerste vraag die ik aan de dokter stelde was “dokter, hoelang ga ik nog leven” Een vraag waar de dokter geen antwoord kon op geven. Ik reed die dag samen met mijn tweelingzoons van 19 naar huis. Onderweg gingen er heel wat vragen door mijn hoofd en angst maar hield mij sterk voor mijn zoons. De dagen erop volgden er enkele scans en werd ik terug gezien bij de dokter van inwendige ziekten. Daar werd mij toen gezegd dat ik 25 bestralingen moest krijgen waarvan de eerste 5 en de laatste 5 chemo bij voor de operatie kon gebeuren.

Op 3 oktober ben ik geopereerd. Operatie was goed verlopen maar bij het wegnemen van 14 klieren tijdens de operatie waren er twee gedetecteerd waardoor ik nog zes maand chemo moet krijgen. Elke twee weken moet ik op woensdag naar het ziekenhuis en ga ik naar huis met een chemo pomp tot ‘s vrijdags. Heb de eerste maal al gekregen maar héél ziek van. Ik was tot 47 kg afgevallen en intussen woog ik 52 kg.

Was blij dat ik mij met de dag voelde beter worden maar de chemo heeft mij weer in een dal gebracht. Ben weer al 2 kg afgevallen en zie het momenteel niet meer zitten. Zou willen stoppen met de chemo. Heeft iemand hier ervaring mee? Alvast bedankt.

Anja

Reacties (30)

 • stresskonijn

  24/11/2014 - 19:11

  Hallo,
  Heb het zelfde meegemaakt woog op een moment maar 35kg De chemo duurde 6 maanden Ik moest op maandagmorgen binnen tot de woensdagavond om de 2 weken en de andere week van maandagmorgen tot maandagavond ik was er kapot van had geen weerstand meer zag het niet meer zitten Ik zag er niet meer uit had alle moed verloren had geen levenslust meer kon niet meer eten was erg misselijk heb toch de chemo volgehouden Tot op heden nu 7jaar later heb ik er geen spijt van ben weer kankervrij verklaard (na controle wegnemen van 4 polliepen) ben weer goedgekeurd voor 3 jaar Ik weet wat je meemaakt verlies de moed niet probeer voltehouden het loont de moeite veel succes en een goed herstel
  sterkte

  Reply
 • Sabine

  24/11/2014 - 19:21

  Niet opgeven!!!!!!
  Goede moed
  Sabine

  Reply
 • Sonja

  24/11/2014 - 19:21

  Dag Anja heb jou verhaal hier gelezen.
  Ik begrijp heel goed wat jij nu moet doormaken omdat ik het niet zelf maar heb het allemaal meegemaakt met mijn moeder het is nu 27 november twee jaar geleden dat de dokter tegen haar zij dat ze endeldarmkanker had.
  Terwijl ze chemo kreeg zo ziek was en vermagerde, heeft ze ook gedacht om met alles te stoppen, ze bleef overeind met cola en botermelk. Hoe moeilijk je het ook hebt Anja niet opgeven !! Nu twee jaar later is ze nog altijd bij ons.
  Ik hoop dat het voor jou ook mag goed komen blijven voor gaan meiske!!
  Ik wens

  Reply
 • goussaert

  24/11/2014 - 19:22

  volhouden courage nemen

  Reply
 • Saskia

  24/11/2014 - 19:22

  Beste Anja, je verhaal lijkt in grote mate op het mijne. Bij mij werd darmkanker vastgesteld op 31/10/2013 en twee maanden later ben ik 40 geworden. Ik heb eerst 25 dagen bestraling en chemo gehad. Half febr ben ik dan geopereerd. Heb dan drie maanden met een stoma rondgelopen. En tijdens die periode en erna 12 chemo’s telkens op maandag om de twee weken en met een pompje mee naar huis tot woensdag. De laatste chemo heb ik inmiddels een tweetal weken achter de rug. Ook ik ben fel vermagerd, maar kom nu wel weer bij. Ik zou zeggen: doorbijten! Chemo is inderdaad zwaar, maar als je daarmee uitzaaiingen kan vermijden, vind ik het waard! En na de chemo sterk je wel snel weer aan. Ik voel me nu elke dag een beetje beter. Dus volhouden en vooruitdenken naar een leukere periode!

  Reply
 • Redgis

  24/11/2014 - 19:24

  VOLHOUDEN! Echt het komt ooit goed. Probeer zoveel mogelijk te eten, ook wat je vroeger niet mocht eten. Misschien ‘dieet-advies’ vragen in het ziekenhuis. En goed met je arts overleggen, als de chemo te zwaar is, kunnen ze de dosis verlagen. Heb hetzelfde meegemaakt, zat er compleet door, maar heb volgehouden en ben nu in supervorm. Werk zelfs opnieuw voltijds. Ik wens jou beterschap, uit de grond van mijn hart.

  Reply
 • francesca

  24/11/2014 - 19:36

  Hoi Anja,
  Mijn vader heeft vorige week dinsdag zijn 17de chemokuur gekregen , oxaliplatin met 5FU. Om de twee weken naar het ziekenhuis en pompje mee naar huis voor 48 uur.

  Als je graag informatie had dan mag je mij toevoegen op facebook : francesca Aru.

  groetjes

  Francesca

  Reply
 • pascale

  24/11/2014 - 19:41

  volhouden, ik heb knal hetzelfde doorgemaakt, was ook heel ziek van mijn chemo’s (er was soms zelfs opname nodig wegens uitdroging) . Ik ben naar een homeopaat geweest en heb enkele middelen gekregen die ik perfect mag combineren met mijn chemo én antibraakmedicatie. Mijn gewicht blijft perfect op peil en ik ben lang niet zo ziek meer, de chemo’s zijn op deze manier écht te doen. Probeer een goede homepaat te vinden, maar doe zeker niks op eigen houtje, het moet verantwoord blijven. De behandelende artsen staan hier meestal echter niet voor open, wat heel erg jammer is. Veel sterkte !

  Reply
 • Eddy Coenen

  24/11/2014 - 19:58

  Beste Anja ,

  17 maart dit jaar is bij mij ook de diagnose gesteld van endeldarm kanker ,ook
  25 bestralingen en 5 weken chemo tegelijkertijd sommige dagen met extreme vermoeidheid tot gevolg ,de behandeling was goed aangeslagen en op 17 juli is de hele endeldarm verwijderd, ben nu aan mijn 7de chemo nabehandeling bezig ,de eerste weken was ik weer extreem vermoeid en zag ik het soms ook niet meer zitten, heb dat gezegd tegen de dokters en sinds enkele weken is de chemo wat aangepast en nu is het heel draaglijk ,misschien kunnen ze bij jou ook wel wat aanpassen?
  Volhouden meisje dat komt wel goed !
  Groetjes Eddy

  Reply
 • Ida

  24/11/2014 - 20:37

  Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan … dat volhouden, dat weet ik maar al te goed. Lees mijn getuigenis maar ;) … het is nummertje 17 en dan weet je dat je niet alleen worstelt met die vraag en dat die ook normaal is en dat je die jezelf nog vele malen zal stellen.
  Ik duim voor je… dat je de juiste beslissing neemt.

  Reply
 • Ed

  24/11/2014 - 21:16

  Beste lotgenote,
  Sedert juni zit ik met het darmkanker-monstertje in mijn lichaam…en ben ik begonnen aan mijn “verschrompel de appel triatlon”! Ik noemde dit zo omdat mijn tumor voor mij wat op een appel geleek (met een diameter van 7.5cm) en ik vastbesloten was om deze appel te verschrompelen…. Ik ben begonnen met een sessie van 5 weken 24/24u chemo in combinatie met een dagdagelijkse bestraling….niet zo simpel maar …eerste van de drie proeven toch doorstaan.
  In september werd ik geopereerd…2/3 van mijn endeldarm verwijderd en …van de 20 mee verwijderde klieren was er geen enkele positief …. Nu begonnen aan de nabehandeling met chemo….8 keer (om de veertien dagen) voor twee dagen een chemopomp halen …dus …de finish van mijn triatlon komt in zicht !
  Nooit opgeven …optimistisch blijven hoe moeilijk het soms is…niet vergeten dat humor ook erg belangrijk is om er bovenop te geraken …kanker is een ziekte en kan genezen worden ! Geloof in de wetenschap en vooral geloof in jezelf…in wat je kunt want je kunt véél meer dan je zelf weet ! Niet opgeven ! Na een mindere dag komt er altijd een betere …geloof ook niet alles wat je op internet vindt of wat anderen vertellen: elk geval is verschillend ! Weet, JIJ bent uniek en de ziekte die je hebt is ook jouw unieke ziekte …JIJ kunt en zult het winnen van je ziekte…Geef dus niet op…ga ervoor ! Héél veel goede moed !! Het komt goed !!

  Reply
 • Daniël

  24/11/2014 - 21:19

  Dag alle mensen!

  Sta me toe me voor te stellen zodat ik ook in jullie lot kan delen.
  Ik ben 52 jaar jong en in maart dit jaar werd ik doorverwezen door mijn huisarts wegens bloedsporen in de stoelgang. Ik heb een coloscopie van de dikkedarm ondergaan in het OLV Aalst en het verdict was hard : ik heb darmkanker en oorspronkelijk kon ik dit niet geloven temeer ik de eerste in de familie ben die met deze kanker werd geconfronteerd. Diezelfde dag heeft men een MRI Scan toegepast en daags daarna werd ik nog eens overvallen door slecht nieuws : ik had wellicht ook uitzaaiiingen naar de longen maar het goede nieuws is wel dat er geen metastasen zijn naar de lever. Diezelfde maand werd de tumor weggenomen ‘Soigmoïd Carnicoom” en even was er twijfel voor een stoma. Gelukkig ben ik van deze stoma gespaard gebleven. In april heb ik een PET-Scan ondergaan waar het vermoeden van de longmetastasen werd bevestigd. Kort daarna kreeg ik een portakat ingepland onder het rechter sleutelbeen en onmiddellijk kreeg ik mijn eerste chemokuur toegediend volgens de methode Folfox. Na de 5de chemokuur is men overgeschakeld naar de methode de Gramont omdat de tintelingen in de vingeruiteinden en de prikkelingen in de keel en wangen onhoudbaar werden. Werd veroorzaakt door Oxaliplatin. Deze methode is minder heftig en moet niet inboeten qua efficiëntie. Tegen de longtumoren krijg ik Avastin dat de adergroei in de longtumoren moet tegengaan. voor aanvang van de chemotherapie waren de grootste cellen 4 mm groot. Na de eerste scan (na 4 chemokuren) waren deze gereduceerd tot 1 mm. Oorspronkelijk moest ik 12 chemosessies volgen met na elke 4 kuren een scan. De situatie is nu stabiel, ‘t is te zeggen dat de cellen niet kleiner meer worden dan die 1 mm. Het multidisciplinair team van OLV Aalst heeft nu beslist dat ik nu palliatief chemo moet blijven volgen. Dit betekent levenslang met de huidige medische kennis. De therapie is dus niet meer gericht op genezing maar op het stabiel en onder controle houden van de longtumoren, hoe klein en gering die ook zijn. De nevenverschijnselen zijnvan chemo tot chemo verschillend : de tintelingen in de vingeruiteinden zijn nu wel weg maar de voosheid blijft wel aanhouden. Volgens een verpleegster zou dit tijdelijk zijn maar het kan nog maanden duren vooraleer het normale gevoel in de vingers terugkomt. Andere bijwerkingen zijn smaakverlies en geen hongergevoel tijdens de tweede en derde dag van de chemokuur. Nadien komt die terug en eet ik veel waardoor ik mijn gewicht handhaaf. Algemene moeheid heb ik ook maar dan ga ik liggen in de sofa of blijf langer en frequent slapen. Diarree, lichte neusbloedingen en vooral hoofdpijn spelen me parten. Ik start mijn chemokuur maandagochtend in OLV Aalst en keer diezelfde dag weer naar huis met een busje met pompsysteem. Het chemoprodukt 5FU loopt in via het portaal katheter (portakat) over 48 uren en wordt ‘s woendagsnamiddag losgekoppeld door een verpleegster van het wit-gele kruis van Liederkerke. Vervolgens wordt het poortje gespoeld met fysiologisch water en wordt héparine ingespoten om een goede doorstroming van het poortje te bewaren door bloedstolling tegen te gaan.
  Deze chemokuur gaat bij mij door om de 2 weken. Ik heb dus een goede chemoloze week en een slechte chemoweek. Ik ga nog werken volgens het regime 1 week op 2. Ik ben goed omringd door mijn levenspartner, vrienden en kennissen en werkcollega’s en dat houdt me sterk. Ik blijf desondanks deze zware ziekte optimist en hoopvol. In een krantenartikel heb ik enige weken gelezen dat een Amerikaans-Japans team een molecule heeft ontdekt dat de kanker en vooral de uitzaaiingen definitief kan genezen zonder risico op herval. Men heeft een menselijke kankercel ingeplant in ZES (6) muizen en VIJF (5) ervan waren volledig genezen. In de herfst van volgend jaar gaat men de eerste klinische tests toepassen op de mens. Er is dus wel degelijk hoop. Ik heb dit artikel voorgelegd aan mijn gastro-enteroloog en die had er ook al van gelezen. Hij verzekerde mij dat naast dit geciteerd onderzoek nog andere parallelle onderzoeken lopende zijn. Vooraleer dit officieel op de markt zal zijn en dus toegankelijk voor de mens, zullen er nog vele jaren verstrijken. Voor diegenen die belangstelling hebben voor dit krantenartikel kan ik altijd een gescande versie doormailen of faxen. Je laat het maar weten. Ik sta ook open voor alle positief advies zeker voor middelen die de hoofdpijn en de diarree kunnen verminderen zodat de chemosessies draaglijker worden.

  Reply
  • stijn

   31/01/2016 - 17:45

   Beste Daniel

   Uw verhaal interesseerde me omdat mijn schoonbroer in gelijkaardige situatie verkeert. Darmkanker met uitzaaiingen in de lever. Velen worden geopereerd maar net zoals u, hij ook niet. Alles wat u schreef heeft hij ook. Voor onze familie is het bijzonder zwaar. Mijn vraag aan u is: hoe stelt u het nu? Met uw antwoord hoop ik te zien waar wij over 2jaar mogelijks staan. Dank voor uw reactie.

   Reply
  • Marijke

   10/07/2016 - 18:33

   Beste Daniël

   mijn mama zit in een gelijkaardige situatie als jij en is ook in behandeling in het OLV in Aalst. Bij haar is darmkanker vastgesteld in maart 2013 met uitzaaiing op het buikvlies. Eerst chemo gekregen met succes, waardoor ze in aanmerking kwam voor een heel zware HIPEC-operatie in augustus 2013. Deze operatie was succesvol. Nadien volgden er nog zes zware maanden van chemo + een tijdelijke stoma. In het voorjaar van 2014 was de kanker weg. Ze ging om de drie maanden op controle en er was niets meer te zien. Bijna niet te geloven… Want de dokters zagen het (voor de HIPEC) heel somber in. En zo bleven de controles maar doorgaan om de drie maanden. Haar laatste controle was in november 2015 en toen stelden ze voor de eerste maal voor om er nu eens zes maanden tussen te laten. Mijn mama ging terug op controle in mei 2016 en wat bleek… de kanker is terug. Een tumormarker van 6, wat heel licht is, maar ze krijgt nu ook palliatieve chemo. Van genezing is er geen sprake meer. Ze heeft nu reeds een chemosessie van vier keer (om de twee weken) achter de rug en verleden vrijdag een scan gehad. De tumormarkers zijn terug gedaald, maar ze moet chemo levenslang blijven krijgen. Dat valt haar zeer zwaar. Een doel is er niet echt meer. Terwijl ze al zoveel gevochten heeft. Ze is vooral teleurgesteld en kwaad. En als dochter sta je machteloos. Je zou willen opstaan ‘s ochtends en willen dat het allemaal niet waar is. Ze heeft net als jou die voze tintelingen in vingers en tenen en die vermoeidheid. Ik herken jou verhaal in dat van mijn mama. Hoe gaat het ondertussen met jou? Hoe ga jij hier mee om?

   Reply
   • Stijn

    24/05/2017 - 00:51

    Beste Marijke

    U reageerde een 6-tal maanden ook op dhr Daniël.
    Ik kreeg nooit enige respons.
    Hoe stelt uw moeder het nu?

    Mvg

    Reply
  • Maria José Perez

   08/11/2017 - 13:17

   Beste Daniel,
   Heb u reactie gelezen. Hoop dat u nog stabiel bent. Ik heb darmkanker ben in april 2016 geopereerd en nu sinds 2 maanden heb ik uitzaaien naar de lever. Krijg nu ook chemo folvox heb ook veel kast van tintelingen in de handen en keel, maar ook veel hoofdpijn en diarree. Heeft u het krantenartikel nog waar zij een molecule hebben gevonden?
   Groeten

   Reply
  • Lut

   04/10/2019 - 12:59

   Hallo,

   Vorige donderdag hetzelfde gevonden bij mijn man.
   Maar hij heeft wel uitzaaiingen naar de lever toe.
   Mijn vraag is, is dat erger dan de longen?
   Ik durf het zo niet door te sturen naar mijn man.
   Ik zou het op prijs stellen als je eens de nodige uitleg kan geven.

   Bedankt op voorhand.

   Mvg

   Lut

   Reply
 • Nand

  24/11/2014 - 22:15

  Volhouden ik heb het zelfde doorgemaakt
  Kanker is verdwenen nu voor het ogenblik
  Maar voor u is het volhouden ik weet , je gaat niet naar een kermis maar het zal je er weer boven op helpen
  Blijf optimistisch en positief denken en denk aan andere vele mensen die dit hebben meegemaakt en nog moeten ondergaan
  Ik zelf heb 6 maanden chemo gehad met chemopomp dus 24/24 effe doorbijten zou ik zeggen het komt wel goed
  Ik denk dagelijks aan mensen die dit meemaken en weet dat het geen plezier is maar je voelt je beter als alles achter de rug is
  Denk er aan er zijn veel mensen die je steunen
  Ik wens u een spoedig herstel toe
  MVG Nand

  Reply
 • Els

  25/11/2014 - 09:43

  Beste Anja

  Je gaat nu door een heel zware periode en ik wil je daarbij heel veel sterkte wensen. Ik heb zelf ook zoveel gewicht verloren, omdat ik niet kon eten. Uiteindelijk ben ik met uitdrogingsverschijnselen terug opgenomen geweest in het ziekenhuis en heb daar aangedrongen op TPN-voeding. Ook Fortimel van Nutricia heeft mij er weer bovenop gehaald. Dat zit boordevol eiwitten en calorieën en is toch goed verteerbaar. Misschien toch maar raad vragen aan je arts hierover. Het belangrijkste is dat je weer gezond wordt.

  Reply
 • Alain

  25/11/2014 - 10:05

  Anja ,

  Ik heb het ook moeten ondergaan de 6 maand chemo , het is zwaar , heel zwaar ,maar toch moet je doorbijten , ik had geen eetlust , kon soms niet tegen een bepaalde reuk zoals soep ! een week ziek en een week bijna goed , en dan terug chemo , drink veel water en in de tweede week na chemo probeer de achterstand in te halen met goed te eten ! probeer ook om een beetje te wandelen , dat zal je ook goed doen anders smelten de spieren weg ! Waarschijnlijk moet ik terug eens van deze dagen chemo en stralen krijgen en dan zal ik terug moeten doorbijten er is geen andere oplossing om ons te helpen !
  Nog veel sterkte , het zal wel in orde komen !

  Reply
 • Steven

  25/11/2014 - 10:36

  Zelfde hel doorstaan, maar kop op alles komt goed. http://www.bloggen.be/tjolder/

  Reply
 • deborah

  26/11/2014 - 09:00

  Beste Anja,

  Iedereen moet voor zich zelf proberen uit te maken wat er nog haalbaar is. Maar de raad dat u krijgt om u aan te sterken met cola en botermelk, zou ik persoonlijk niet doen. Kankercellen leven tenslotte op suikers. Dit wordt door de dokters niet meegedeeld! Door geen koolhydraten binnen te trekken, “honger” je de kankercellen uit. Anders kan u eens naar een nutritionele arts gaan, die kan u raad geven wat u eventueel kan bijnemen om u aan te sterken, zoals voedingssuplementen en kan u ook helpen om u te zeggen wat u beter niet eet.

  Veel succes!!!

  Reply
 • Ferdy

  26/11/2014 - 20:49

  Klinkt messchiens niet relevant maar 2009 was een ramp voor mij na mijn faissement,verlies van mijn dochtertje,verlies van mijn jongere broer,werd ik op spoed opgenomen zogezegd voor een gesprongen appendix wat bleek een tumor die in mijn appendix zat ,maand later terug binnen tumor was uitgezaaid en er werd 60cm dikke en dunne darm en 4 klieren wegehaald door die twee operatie veel gewicht verloren nadien 6 maande chemo 1 week wel 1 week niet geen honger ,ja ziek en bepaalde geuren die je niet wilde ruiken ,maar toch doorgezet, klink messchien raar maar na de kuur ging ik ne goeie gaan drinken en eens goe gaan uiteten en de week dat ik geen chema had dat kookte ik voluit om me aan te sterken voor wat ik noemde de chemoweek?1 raad wil ik u wel meegeven maak je zelf gelukkig hoe dat je dat doe hangt van jou af want dit is de beste remedie geloof me ik wilde deze oorlog winnen en deze heb ik dan ook gewonne n en dit voor mijn ander 7 kinderen ,dus nooit opgeven en altijd doorzetten.veel sterkte alvast

  Reply
 • Moerman Ann

  07/03/2015 - 10:44

  Mijn mama is 81 jaar heeft eierstokkanker met uitzaaiingen naar de longen en lever,nu de uitzaaiingen zitten overal. De oncoloog heeft niet goed de gevolgen uitgelegd van chemo. Nu na 4 x is de kanker stabiel maar alle spieren zijn kapot ze kan niets meer alleen,wc gaan lopen in bed kruipen wandelen,ligt ganse dagen in bed. Geen levenskwaliliteit zelfs tegen ons haar kinderen zegt de oncoloog niets ze krijgt nu avastine om de 3 weken de andere chemo werd stopgezet. Iemand die mij meer uitleg kan geven over avastine wat dit eigenlijk verandert want de spieren beweert hij komen niet in orde door revalidatie maar wel en lees goed calorierijk eten niet voedzaam hoor maar alles wat Mac donalds aangaat stel ik mij dar bij voor dus ze ligt thuis in bed en s’nachts als er niemand bij haar slaapt moet alles maar in de pamper . Weet echt niet wat daarvan te denken en wat is avastine eigenlijk? Dank u ben ten einde raad kort verblijf in home wil ze niet . Maar ze weegt maa 50 kg meerr en als we haar uit bed moeten halen doen we haar pijn. Moeilijke situatie.

  Reply
 • stefanie

  29/02/2016 - 00:45

  Hallo

  Mijn zus heeft wat jij hebt en er zijn uitzaaiingen naar de longen toe.
  De chemo help niet en ondertussen is zij met een studie bezig (getest op muizen). Heb jij nog enige raad voor ons?
  Kan je mij artikel eens doorsturen?
  Nog veel moed en sterkte.

  Reply
  • Maria José Perez

   31/12/2017 - 16:42

   Dag Stefanie,
   hoop da het met je zus goed gaat. Bij mij help de chemo ook niet. Heb darmkanker gehad en nu uitzaaien in de lever. Mag ik vragen of die studie wat geholpen heeft bij u zus? U mag mij ook privé antwoorden
   maria.jose.perez@telenet.be
   Groeten
   Maria Jose

   Reply
 • mieke

  03/08/2016 - 01:15

  Dag lieve mensen,
  Er is bij mijn man, een darmgezwel en pholypen gezien in de endeldarm. Het zou al 7 cm groot zijn.
  Nu gaan ze 25 maal stralen en chemo geven dit voor het gezwel en de pholypen te doen krimpen.
  Ik ben nu wel bang zowel van de bestraling als van de chemo.
  Voor de nevenwerkingen van de chemo, en brandwonden van de bestraling.
  Aangezien de stralen nogal vrij laag op de buik en rug, gegeven worden, en dat een zeer gevoelige plaats is
  Zijn er nog mensen die daar ervaring mee hebben?
  Groetjes van Mieke

  Reply
 • jacqueline van langevelde

  04/04/2018 - 11:25

  Begin morgen 5 april aan 1e chemo FOLFOX
  Na het lezen van bovenstaande berichten maakt het me heel erg bang en twijfel nog steeds aan het nut er van.
  Ben 74 jaar oud, heb darmkanker , uitzaaiingen naar lever longen en buikvlies, fase 4
  mvg.

  Reply
 • Mhie

  05/11/2018 - 20:35

  Hoi Jacqueline,
  Ik heb ook helfzelfde uitzaiingen zoals Je,ik had Al operatie gehad met hipec Maar Hellas de kanker is nog Niet hellemaal weg..hoe gaat het ondertusse met u?

  Reply
 • andré Grammet

  09/07/2019 - 13:27

  goede dag iedereen,

  ik ben andré Grammet(72 jaar) uit Sint-truiden en na een coloscopie werd bij mij een tumor in de dikke darm vast gesteld op 2 mei werd ik geopereerd:1/3 van de dikke darm waar kwaadaardige poliep in zat werd weggesneden

  ondertussen heb ik het ziekenhuis verlaten en ben ik goed hersteld

  vraagje:”weet iemand of nieuwe poliep snel terug komt?”

  groetjes

  Grammet-André

  halmaalweg 40 bus 005

  3800 Sint-Truiden
  telnr: 011 67 14 97

  Reply
 • Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje *

Kom in actie

Start een actie of doneer! start een actie of doneer
AG Insurance - bedrijven stoppen darmkanker

Dirk

Dirk

© 2018 VZW Stop Darmkanker - Ondernemingsnummer: 0847.289.456 - ING BE67 3631 0165 1087 - Website geschonken door Edge.be uit Antwerpen.

User Login