STEUN OP JOUW MANIER

HELP JE MEE?

Samen strijden we voor een wereld zonder darmkanker.
Maar daar hebben we jouw steun voor nodig. Help je mee?

Doneren

Via deze pagina kan je heel eenvoudig een donatie doen! Het is echt (poep)simpel! Jij geeft toch ook om je darm? Giften boven €40 krijgen fiscaal attest.

Koop in onze webshop

In onze webshop vind je allerlei leuke gadgets: lintjes, boeken, mutsen, boeken etc. Met elke aankoop steun je onze vzw.

Doe een overschrijving

Wens je een gift te doen via overschrijving? Dat kan op het rekeningnummer ING BE67 3631 0165 1087 met vermelding ‘Geefomjedarm’ (Giften boven 40€ krijgen fiscaal attest. Laat voldoende gegevens achter 🙂 )

Collectebus

Het moeten niet altijd grote bedragen zijn. Jullie kennen het verhaal van de “vele kleintjes”. In onze collectebus kan je ons op een heel gemakkelijke manier steunen. Het is nooit zo gemakkelijk geweest! Maar wat nog gemakkelijker is… zelf een collectebus aanmaken!

Steun een online actie

Verschillende mensen organiseren verschillende acties om geld in te zamelen voor Stop Darmkanker: een marathon lopen, een fietswedstrijd oganiseren… noem maar op! Kies online jouw favoriete actie en maak een donatie aan hen over.

Kom in Actie

Wil je zelf je handen uit de mouwen steken en geld inzamelen voor Stop Darmkanker? Ook dat kan uiteraard! Een wafelbak, een geldinzameling voor je verjaardag, een dansoptreden… Het is allemaal mogelijk!

Koop online via Trooper

Online shoppen en ZONDER extra kosten onze vzw steunen? Het kan! Dankzij het Trooper-platform. Wil je online shoppen (bij bol.com, booking.com, Coolblue, HEMA, JBC, Takeaway.com of één van de méér dan 1000 onlineshop’s die aangesloten zijn bij Trooper) ga dan eerst naar ‘onze’ Trooper-site! Van elke aankoop die je bij één van de vele winkels doet gaat er een klein percentage naar onze vzw. Vele kleintjes maken één groot! Dus vanaf nu, online shoppen via Trooper! #justdoit !

Testament / vermelding rouwbrief

Met een gift aan Stop Darmkanker in je testament help je mee aan een wereld zonder darmkanker. Ook ons logo kan/mag vermeld worden op een rouwbrief. Een bijzondere manier van steunen!

Boek een lezing

Nodig Dr. Luc Colemont uit voor een lezing over darmkanker en hoe deze te voorkomen en behandelen is.

Doneer

Wens je een gift te doen?

Doe een actie

Kom zelf in actie of doneer. Help zo mee aan een wereld zonder darmkanker.