Steun Stop Darmkanker

Elke dag krijgen 23 Belgen te horen dat ze darmkanker hebben. Elke dag zijn er in België 10 begrafenissen als gevolg van darmkanker. Cijfers die absoluut omlaag moeten en kunnen. Eigenlijk zijn ze onaanvaardbaar! Er is nog steeds een gebrek aan kennis over deze problematiek. Dankzij jouw steun aan Stop Darmkanker kunnen wij nieuwe campagnes opzetten om darmkanker te voorkomen en letterlijk een halt toe te roepen. Want kennis delen kan levens redden! Bij wie vroegtijdig darmkanker wordt opgespoord, is er 95% kans op genezing! Help ons mee het woord te verspreiden en… stop darmkanker! #samensterk

!!! Onze aanvraag voor het uitschrijven van fiscale attesten voor donaties vanaf 40 € is opnieuw goedgekeurd voor een periode van 6 jaar (tot en met 31 december 2026).

(Fiscaal attest vanaf 40 euro. Klik hier voor alle nodige informatie. ul na betaling het formulier in om je fiscaal attest te ontvangen.)

Hoe kan ik Stop Darmkanker steunen?

1. #Geefomjedarm

Via deze pagina kan je heel eenvoudig een donatie doen! Het is echt (poep)simpel! Jij geeft toch ook om je darm?

2. Bezoek onze webshop!

In onze webshop vind je niet alleen onze boeken, maar ook T-shirts, blauwe lintjes, armbandjes, mooie koffietassen, etc… Noem het maar “merchandising”, maar weet vooral dat kopen=steunen!

Wandel binnen in onze shop

3. Doe een overschrijving!

Wens je een gift te doen via overschrijving? Dat kan op het rekeningnummer ING BE67 3631 0165 1087 met vermelding ‘Geefomjedarm’ (Giften boven 40€ krijgen fiscaal attest. Laat voldoende gegevens achter :-) )

4. Werp iets in onze unieke collectebus! Of nog beter… maak er zelf één!

Het moeten niet altijd grote bedragen zijn. Jullie kennen het verhaal van de “vele kleintjes”. In onze collectebus kan je ons op een heel gemakkelijke manier steunen. Het is nooit zo gemakkelijk geweest! Maar wat nog gemakkelijker is… zelf een collectebus aanmaken!

Klik en maak je eigen collectebus!

5. Steun een online actie!

Verschillende mensen organiseren verschillende acties om geld in te zamelen voor Stop Darmkanker: een marathon lopen, een boksgala op poten zetten,… noem maar op! Wil je liever een specifieke actie ondersteunen? Kies dan online jouw favoriete actie en maak een donatie aan hen over. Op ons donatie platform kan je, los van de vele acties, ook een algemene donatie aan Stop Darmkanker doen.

Bekijk de acties

6. Start zelf een actie!

Wil je zelf je handen uit de mouwen steken en geld inzamelen voor Stop Darmkanker? Ook dat kan uiteraard! Op twee manieren: via onze Facebookpagina of op acties.stopdarmkanker.be. Een wafelbak, een geldinzameling voor je verjaardag, een dansoptreden… Het is allemaal mogelijk! Stel het bedrag in dat je hoopt te verzamelen en spread the word !

Start actie op Facebook

7. Koop online via Trooper.be/stopdarmkanker

Online shoppen en ZONDER extra kosten onze vzw steunen? Het kan! Dankzij het Trooper-platform. Wil je online shoppen (bij bol.com, booking.com, Coolblue, HEMA, JBC, Takeaway.com of één van de méér dan 1000 onlineshop’s die aangesloten zijn bij Trooper) ga dan eerst naar ‘onze’ Trooper-site! Van elke aankoop die je bij één van de vele winkels doet gaat er een klein percentage naar onze vzw. Vele kleintjes maken één groot! Dus vanaf nu, online shoppen via Trooper! #justdoit !

De Scanmadam

Dirk

Dirk

Dirk

© 2018 VZW Stop Darmkanker - Ondernemingsnummer: 0847.289.456 - ING BE67 3631 0165 1087 - Website geschonken door Edge.be uit Antwerpen.

User Login