Campagneblog (dag -1)

Nog één keer slapen… Dan starten we met onze nieuwe campagne. Wij zijn er klaar voor, het Felixpakhuis is er klaar voor, de BV’s zijn er klaar voor… De extra steun van Eurosong-finaliste Eva Jacobs doet ons natuurlijk bijzonder veel plezier. “Nothing is impossible”, een beter thema voor onze campagne hadden we niet kunnen bedenken.

Tom Waes werd deze week als eerste in de vuurlinies gestuurd. Maar hij krijgt steun van 8 andere BV’s. Morgenavond kennen we de samenstelling van ons team, onze “special forces”. Zij gaan samen met ons de volgende weken nog harder strijden tegen darmkanker. Dat taboe moet en zal doorbroken worden. Er is geen weg meer terug. Dat is het minste wat we kunnen doen voor al die duizenden Vlamingen die met het leed van darmkanker geconfronteerd worden. Het wordt ongetwijfeld weer een spannende maand.

De eerste interviews zijn gegeven, de pers is ingelicht, wat ons betreft kan het niet snel genoeg 1 Maart zijn. Onze vijfde campagne is het resultaat van een bijzonder fijne samenwerking met nieuwe partners. Ik ben hen daarvoor ontzettend dankbaar. Ze zullen ten gepaste tijde in het zonnetje worden gezet. Nu nog even de laatste loodjes…

Hopelijk tot morgen in het Felixpakhuis te Antwerpen… en anders tot blogs,

Luc Colemont

Gelijkaardige posts

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Meld je aan voor tips over omgaan met darmkanker, nieuws en acties van Stop Darmkanker per e-mail.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.