D-day voor www.stopdarmkanker.be

Na de aanloopfaze van de vorige dagen (zeg maar “opwarmen” of “proefdraaien”) vindt vandaag de officiële start plaats van de 30-daagse actie die Lonely Alien zal voeren tegen darmkanker. Zij sturen vandaag een persbericht de wereld in, benieuwd wie het oppikt. Morgen is er een persconferentie op het mooste plekje van Antwerpen, héél hoog en zeker droog !  De site www.stopdarmkanker.be is nu bereikbaar voor iedereen.

 

Een lovenswaardig initiatief dat mijn volledige steun krijgt. Jongeren die zich inzetten voor de oudere generaties, “il faut le faire” zouden ze in het Frans zeggen. Het probleem van darmkanker is te belangrijk om onopgemerkt voorbij te laten gaan. Het is geen ver-van-mijn-bed-verhaal, het kan in je eigen familie voorkomen. De maand Maart is de “Internationale Maand van Darmkanker” …maar kijk eens rond je heen ? Al veel gehoord of gezien ?

 

Robin Henderickx (21), Michael Gykiere (17) en Haryo Sukmawanto (17), de brains achter www.lonelyalien.be , proberen op hun manier de virtuele wereld te veroveren. De toekomst zal uitwijzen of ze in hun opdracht slagen. Afspraak hier op 15 april, laatste dag van de actie. Spreek er over met uw vrienden, uw huisarts is het best geplaatst om op al je vragen een antwoord te geven. Ik zal deze maand, net zoals de laatste twee weken, op deze plaats dagelijks info geven over darmkanker. Aarzel niet om te reageren.
Je kan je “subscriben” om dagelijks nieuws te ontvangen. Simpeler kan het niet.

 

“Together strong against colon cancer”

 

Die Tsunami van darmkanker (zie 11 Maart) moet gestopt worden ! (LC)

 

Gelijkaardige posts

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Meld je aan voor tips over omgaan met darmkanker, nieuws en acties van Stop Darmkanker per e-mail.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.