Eergisteren hadden we het over de 7 waarheden van een darmonderzoek. Vandaag laten we enkele mensen aan het woord die het onderzoek recent hebben ondergaan. Het is een willekeurige greep uit de reactie’s die we de afgelopen weken verzameld hebben….

 

“Het is pijnloos, alles verloopt prima. Goede verzorging.”  (Jean-Pierre M. 64 jaar)

 

“Verdoving was volgens mij prima geregeld. Nu ben ik fris wakker en de vorige keer. Bij andere dokter in ander ziekenhuis was ik nog lang na de operatie helemaal weg en had ik enorme migraine. Nu ben ik “top in orde” !”   (Ann V. 39 jaar)

 

“Correcte en vriendelijke ontvangst en begeleiding van het verplegend personeel. Even een begrijpelijke “bottleneck” beneden. Van het onderzoek weet ik niets, ik was in dromenland”
(Tony V. 63 jaar)

 

 

“Als een huisarts u doorverwijst naar de kliniek voor een darmonderzoek is het even schrikken omdat er sprake is van 3 dagen voorbereiding en een dagopname in het ziekenhuis. Ik heb dit onderzoek als volgt ervaren :
– bij de afspraak wordt de “patiënteninformatie” overlopen en het belangrijkste wordt nog eens aangestipt.
– bij de dagopname in de kliniek wordt eveneens nog alles eens overlopen, vragen worden beantwoord.
– het onderzoek zelf is heel goed verlopen en alles wordt in het werk gesteld om het de patiënt zo comfortabel mogelijk te maken.

 

Kortom : goede organisatie, goede informatie en begeleiding van de patiënt, bekwaam medisch personeel, zeer bekwame dokters en specialisten. proficiat”  (Maria V. 61 jaar)

 

“Alles is heel goed meegevallen en het personeel is heel vriendelijk” (Irma V. 72 jaar)

 

 

“Vandaag onderging ik een colonoscopie. De spanning was aanwezig. Na maanden klachten over mijn stoelgang en een moeder die gestorven is aan darmkanker op 69-jarige leeftijd had ik in samenpraak met mijn huisarts beslist om een colonoscopie te laten uitvoeren. Maar al bij al is alles goed verlopen, beetje last van de drankjes die je moet nemen en het nuchter blijven, maar da’s een peulschil. Als hiermee serieuze darmkwalen (zoals bij mijn moeder) kunnen worden voorkomen, is zo’n dagje zeker de moeite waard.
(Vera P. 52 jaar)

 

“De voorbereiding was reeds het halve werk. Het was echter mijn tweede keer. Het onderzoek viel heel goed mee. In de Scandinavische landen schijnt dit meer gebruikelijk te zijn om dit preventief te laten doen. Tot binnen 6 jaar, en dank voor de goede zorgen. (Peter B. 64 jaar)

 

 

“Het water drinken ging heel goed en van de operatie heb ik niets gevoeld” (Harry S. 58 jaar)

 

“Water drinken ging vlot, na 3 flessen in orde. Niks bewust van darmonderzoek. Was goed in slaap. Personeel vriendelijk.”  (Anita V. 56 jaar)

 

 

 

“De voorbereidende stappen waren uitermate geruststellend. Verder verloop en onderzoek zonder pijn verlopen. Onthaal bijzonder vriendelijk. Met dank aan de dokter en zijn team.”  (Titine S. 68 jaar)

 

 

 

“Dit onderzoek is preventief zeker aan te raden, buiten veel drinken wat ook wel meeviel, heb ik geen enkele opmerking.. En uurtje zeer goed geslapen en alles was achter de rug. Heel aangename dokters en verpleegsters.”  (Hilde L.  62 jaar)

 

 

Advertisingsample_colonoutdoor

 

Tags: , , , , , , , ,

  • Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje *

Kom in actie

Start een actie of doneer! start een actie of doneer
AG Insurance - bedrijven stoppen darmkanker

Dirk

Dirk

© 2018 VZW Stop Darmkanker - Ondernemingsnummer: 0847.289.456 - ING BE67 3631 0165 1087 - Website geschonken door Edge.be uit Antwerpen.

User Login