Stop Darmkanker : een 5-sterren campagne ?!

Vijf_sterren

Ook dit jaar gaf Geena Lisa onze vzw “Stop Darmkanker” vijf opdrachten voor de Internationale Darmkankermaand Maart. Vijf uitdagingen die niet zo eenvoudig zijn.

Een kort overzicht.

1. Het “Dress in Blue”-duel tussen moet minstens 500 mannen of 500 vrouwen bereid vinden om hun foto (in het blauw gekleed) op te sturen naar de website www.dressinblue.be  Tom Waes en Frieda Brepoels trekken de actie.

2. De “Stop Darmkanker” Facebook-pagina moet op het einde van de maand 20.000 volgers hebben, nu zijn het er 14.600, a long way to go, nog 20 dagen…

3. De Twitter @Stopdarmkanker actie moet 1800 volgers hebben op het einde van de maand.  Die zijn het symbool voor de 1800 Vlamingen die jaarlijks sterven aan darmkanker. Dagelijks worden er verschillende tweets verstuurd met info over darmkanker. BV’s zoals Geert Noels, Guillaume Van der Stighelen en Goedele Liekens gaven al het goede voorbeeld.

4. De jeugd van Stop Darmkanker (Michael en Olivier) moet in Kaapstad zelf de aankomst filmen van Erik Deferme, een 44-jarige Grimbergenaar die darmkanker overwon. Van 17 tot 24 maart neemt hij deel aan één van de zwaarste mountain-bike races ter wereld, de “Cape Epic” in Zuid-Afrika.

5. Er moet voor een verrassing gezorgd worden ! Of de officiële steun van Elio Di Rupo aan de “Stop Darmkanker”-campagne als een verassing telt zal later moeten blijken….

Al de acties zijn te volgen via de website www.dressinblue.be

De lat ligt erg hoog,  benieuwd of ze er over geraken !

 

 

 

Gelijkaardige posts

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Meld je aan voor tips over omgaan met darmkanker, nieuws en acties van Stop Darmkanker per e-mail.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.