De podcast “De Grote Boodschap” staat in het teken van 10 jaar Stop Darmkanker. In 6 boeiende afleveringen wordt heel wat “kennis gedeeld”, het leidmotief van onze vzw Stop Darmkanker. Joost Houtman ontvangt in zijn studio meerdere mensen die betrokken waren met het werk van “Stop Darmkanker”. Van een minister tot een ondernemer, van een ervaringsdeskundige tot een reclameman, van een verzekeringsdame tot het duo dat nu aan het roer staat van de vzw.

In de zesde en (voorlopig) laatste aflevering zijn de centrale gasten Inge Geerdens, Limburgse “pur-sang” onderneemster en Frija Leunens, top-branding dame van AG!

Beluister hier de eerste aflevering (centrale gast Dr. Luc Colemont) – de tweede aflevering (centrale gast Steven De Smet) – de derde aflevering (centrale gast Jo Vandeurzen) – de vierde aflevering (centrale gast Bruno Mettepenningen) – de vijfde aflevering (centrale gast Harry Demey).

Tags: , ,

  • Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje *

Kom in actie

Start een actie of doneer! start een actie of doneer
AG Insurance - bedrijven stoppen darmkanker

Dirk

Dirk

© 2018 VZW Stop Darmkanker - Ondernemingsnummer: 0847.289.456 - ING BE67 3631 0165 1087 - Website geschonken door Edge.be uit Antwerpen.

User Login